Friday, 6 January 2012

The Second Story




Hye , Nothing to tell.. Cuma dah lama x update stg tulis story , asyik edit blog je
tu yang tulis.. Jap , skrg ni ada cerita ye..
Kan tahun ni saya nak menduduki satu ujian sekolah rendah 
iaitu U.P.S.R ... Ayah ngan ibu saya tak bagi saya bukak lappy selalu..
Ayah ngan ibu saya galakkan saya untuk baca buku
banyak-banyak.. Oki lah bye.. Lagi bape minit je boleh pakai lappy ni..
banyak lagi saya nak buat.. Bye~

No comments:

Post a Comment