Saturday, 7 January 2012

Justin Biber

Hye, Korang suka Justin Bieber tak? Suka Komen.. Tak suka Komen jugak.. Kat sini ada 4 buah lagu Justin Bieber yang saya minat... Nak dengar? Dengan segala hormatnya dipersilakan..

1) -Baby-

2) -Never Say Never-

3) -Mistletoe-

4) -One Time-

       (SELAMAT MENONTON)    (sEMOGA tERHIBUR)  HIHI

Friday, 6 January 2012

The Second Story




Hye , Nothing to tell.. Cuma dah lama x update stg tulis story , asyik edit blog je
tu yang tulis.. Jap , skrg ni ada cerita ye..
Kan tahun ni saya nak menduduki satu ujian sekolah rendah 
iaitu U.P.S.R ... Ayah ngan ibu saya tak bagi saya bukak lappy selalu..
Ayah ngan ibu saya galakkan saya untuk baca buku
banyak-banyak.. Oki lah bye.. Lagi bape minit je boleh pakai lappy ni..
banyak lagi saya nak buat.. Bye~